Totti: Jeg vil også betale mer for Roma

Totti, 41, pensjonert etter slutten av forrige sesong, Han spilte for Drakt Roma gjennom hele sin karriere. I de første 25 årene av det romerske laget, Totti vant bare en ligatittel, To italienske cupmesteren, En italiensk Super Bowl-mester. I tillegg følger Totti også Italia i 2006 vant VM, Men han sa at han er villig til å vinne mer.

” Jeg tror hele karrieren spilte i Roma, Har vist sin kjærlighet til denne klubben. ” Totti sa. ” Det har alltid vært min drøm, Og jeg skjønte det. Jeg vil betale mer for laget, Den eneste beklagelsen er at jeg ikke vunnet nok ære. Men for å vinne disse er nok, Disse mesterne er viktige, Jeg er også stolt av det. ”

Totti snakket også om sin kjærlighet til Champions League, Han sa: ” Fotballdrakter Dame Champions League er et løp du vil gå så langt som mulig, Champions League ga deg en stor eksponering, Denne turneringen er forskjellig fra alle andre turneringer, Kan delta i Champions League stor. “

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>