Messi: Barcelona är alltid mitt hem

Messi slutade slutligen kontraktet med Fotbollströjor Dam Barcelona, Det nya avtalet mellan de två parterna löper ut i juni 2021. Efter att ha förnyat förnyelsen med Barcelona, Messi accepterade Barcelona TV intervju, Och sa att Barcelona är sitt eget hem, Han drömde om att gå i pension i Barcelona.

Messi sa i en intervju: ” Det tar oss lite tid att slutföra förnyelsen. Idag är allt detta äntligen färdigt. Jag är väldigt glad över att kunna fortsätta med Barcelona, Som jag sa tidigare, Barcelona är alltid mitt hem, Jag är glad att stanna här. ”

Messi sa äntligen, Kommer att fortsätta vara en spelare i Ströjor Barcelona för att skriva en post: ” Mitt mål är att fortsätta att vinna mästerskapet för Barcelona, Skapa en ny post i Barcelona, Skriv klubbhistorik. Vi har förmågan att vinna de här titlarna, Hoppas vi kan vinna mer. “

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>