Jag har uppnått drömmen från världscupen

Enligt nyheten intervjuades Billiga Fotbollströjor Bayerns mittfältare Toliso, Tala om att vinna VM, Ämnen som den nya tränaren Kovac och Pawar.

” Min största dröm är att vara en världsmästare. Nu har drömmen blivit sann. Min andra dröm är att vinna Champions League. Jag hoppas den här säsongen i Tröjor Bayern München, Kan uppnå mål med Bayern München. ”

För rykten om landslaget lagkamrater Pawar och Billiga Fotbollströjor Barn Bayern, Toliso sa: ” Vi båda gjorde skämt om överföringen rykten, Kommer det bli en lagkamrat i nästa säsong? Men för att vara ärlig, avslöjade han inte någonting. Jag vet inte om han kommer att bli med Bayern nästa år. Tyvärr, jag kan inte hjälpa dig med dessa reportrar. “

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>