Jag är fortfarande en Chelsea hjälte

Chelsea rankade endast 5: e i Premier League den här säsongen. Missade Champions League nästa säsong, Denna prestation gör det också svårt för många att känna sig nöjda. Men i ögonen på Chelsea-tränaren Conte, Billiga Fotbollströjor Chelsea ska vara tillfredsställande. Han insisterar också på att han fortfarande är en hjälte av Chelsea.

Conti sa: ” Jag har aldrig förändrat mitt engagemang i klubben. Mitt åtagande är också konsekvent. Kanske har vi stött på fler svårigheter den här säsongen än förra säsongen. Jag vet inte om detta har förändrats Förra säsongen var jag en hjälte i Chelsea-fansens ögon. ”

” Det här är en förändring nu. Jag vet inte varför. Men från botten av mitt hjärta, Jag har alltid varit en Chelsea hjälte Eftersom jag betalade 120% av mina ansträngningar den här säsongen i Tröja Chelsea. Är det korrekt att skilja hårt arbete från trofé? Eftersom du inte vann mästerskapet, Det betyder inte att du inte jobbade hårt. Jag gillar att vinna. Jag gillar att vinna mästerskapet. Jag gillar att vara en vinnare. Men samtidigt tror jag också att när du jobbar hårt i Chelsea, När du spenderar 120% av din dagliga ansträngning, Du borde känna dig nöjd. “

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>