‘Ik besefte Nike Air Huarache Dames dat een groot deel van mijn identiteit was ingepakt in me vet,’ vertelde hij me. De emotie van het moment was duidelijk omdat hij jaren later nog steeds moeite had om zijn verhaal te vertellen. Stem dik, Chuck vervolgde. ‘Ik was altijd het dikke kind opgroeien. Mensen maakten er plezier van. Mijn identiteit was die van de grappige dikke man; de man die meiden wilde als vriend, maar nooit tot op heden. Mensen kenden me omdat ik veel kon eten en drinken, en dat was het. ‘
Chuck Nike Air Max 2017 Dames Wit Zwart beschreef haten oefening, hij haatte kijken wat hij aten, hatten proberen om gewicht te verliezen en te falen. ‘Vroeger voelde ik me nooit dat ik zou kunnen veranderen.’ Maar deze keer was anders. Die bliksemstaking / honkbalknuppel naar het hoofd komt niet uit een overwogen weeg van de voor- en nadelen, het is een overweldigend gevoel waar je emotionele zelfbewusting verkondigt, Beste Leven: We moeten dit doen.’Die oude identiteit was een anker en hij moest sterven voor mij om vooruit te gaan. Dat was het bepalende moment waar mijn leven verdeelde in ‘voor’ en ‘na’. De persoon die ik nu ben, is op die dag geboren. ‘Uit asgrijs is een feniks ontstaan.
‘Er was een Nike Air Huarache Heren overweldigend gevoel van vreugde en opluchting,’ zei hij. ‘Ik moest niet worstelen met mijn motivatie; Het kwam ingebouwd. Ik had een innerlijke vrede, en het was geen probleem dat ik het zou doen. Er waren nog steeds moeilijkheden om te overwinnen, maar ik had die momentum die die dag begon en het stootte me naar voren. ‘Het is een parameter van het transtheoretische model genaamd ‘dramatische reliëf’ die kan gebeuren als men van de contemplatiestadium en in de planningstadium beweegt, van denken aan het doen, omdat Nike Air Max 2017 Dames Zwart je anticiperen op je problemen omdat je weet dat je klaar bent om te werken voor hun resolutie.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>