Hvorfor avslørte Buffon toppet i lang tid

Nesten 40 år fikk Buffon Gang “verdens beste keeper” prisen. Hvorfor er toppen av Fotballdrakter Dame Juventus så lenge? Nylig ga spilleren selv et svar: Forholdet med klubbens leder er veldig harmonisk.

Buffon sa: ” Hvorfor kan jeg være aktiv i spillet, Få så mye spilletid, Og Casillas kan bare sitte på benken? Det er fordi jeg og klubbpresidenten er en god venn, Dette burde være hovedårsaken til det. ”

” Jeg føler meg nå med 35 år når det ikke er noen forskjell, Jeg er full av ønske om spillet. Jeg lærte litt fra Juventus: Ønsker ikke å betale tilbake, Prøv å være den personen du vil gjøre. Jeg er hver morgen, Holder denne troen kom til treningsfeltet, Betal 100% av egen innsats. ” Så Drakt Juventus og Lisboa en krig, Vil være Buffon for å delta i den enkelte 119. Champions League.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>