Hopp Tottenham fans ger mig mer tid

Enligt rapporter, Tottenhams nya hjälp Lente hoppas fansen innan han dömmer honom, Ge honom lite tid att anpassa sig. Värdet av 14.000 pund av den spanska internationella, Har varit i Billiga Fotbollströjor Juventus och Bilbao sport har haft hög ljusprestanda. I sommar valde han att gå med i Tottenham, Även om Chelsea också vill köpa honom.

Llorente introducerades som en ersättning för Kane, Men i League Cup mot Barnesleys spel, Lorents prestation är ganska medioker. Förra säsongen Llorente gjorde totalt 15 mål för Swansea, Men på sommaren hans armbrott, Och därför saknade preseasonen.

Lorente sa: ” I avsaknad av ett före detta fall, Detta är mitt Tottenham första spel, Jag måste jobba hårt. Jag behöver tid, Denna sommar eftersom min arm skadades, Jag var tvungen att sluta träna. Nu måste jag jobba hårdare. Jag vet inte hur länge det tar, Men när tid och förtroende växer, Tröjor Tottenham Hotspur varje spel blir bättre och bättre. “

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>