Høj værdi er mit kompliment

Liverpool forsvarer Van Dijk sagde, Vil ikke føle angst for høje priser, Han troede, det var et kompliment til ham. Van Dijk til 7500 pund fra Southampton sluttede sig til Fodboldtrøjer Dame Liverpool, Han er vagt af det højeste værd i historien.

Van Dijk sagde: ” Høje priser får mig ikke til at bekymre mig, Dette er et kompliment til mit hårde arbejde, Så Liverpool er villig til at bruge pengene til mig, Jeg kan ikke ændre, hvad der er sket. ”

Liverpool, Chelsea og Manchester City er interesserede i at introducere Van Dyke, Men sidstnævnte lykkedes i sidste ende at slutte sig til hæren, Da han blev spurgt hvorfor han valgte Liverpool, Van Dijk sagde: ” Liverpool er et meget stort hold, Fanerne, spillerne og alt her er fantastisk. Hvert hjemmespil i Fodboldtrøje Liverpool er overraskende, Jeg er glad for at arbejde for denne klub. ” Liverpool vil spille mod league leader Man City hjemme næste mandag morgen.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>