Högt värde är min komplimang

Liverpool försvarare Van Dijk sa, Kommer inte att känna ångest för höga priser, Han tyckte att det var ett kompliment till honom. Van Dijk till 7500 pund från Southampton gick till Fotbollströjor Dam Liverpool, Han är vakt för det högsta värdet i historien.

Van Dijk sa: ” Höga priser får mig inte att känna mig orolig, Detta är ett komplement till mitt hårda arbete, Så Liverpool är villig att spendera pengarna för mig, Jag kan inte ändra vad som hänt. ”

Liverpool, Chelsea och Manchester City är intresserade av att introducera Van Dyke, Men sistnämnda lyckades slutligen gå med i armén, På frågan varför han valde Liverpool, Van Dijk sa: ” Ströjor Liverpool är ett mycket stort lag, Fläktarna, spelarna och allt här är bra. Varje hemspel i Liverpool är förvånande, Jag är glad att jobba för denna klubb. ” Liverpool kommer att spela mot liga-ledaren Man City hemma nästa måndagsmorgon.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>