Het onderzoek van de laserpen

Deze groene laser van 10mW is perfect voor verborgen, normale brengen. De milde output is ongetwijfeld groter in vergelijking met high, samen met een kleine faciliteit, breed verlichte de plaats, en ook een schokkend grote uitbarsting. Ik zou absoluut niet graag ontvangen in de ogen ontvangen. Na een paar seconden vond ik groene duisternis. Dat is enorm licht. In het algemeen / ongelooflijk / tevreden. Na het liefhebben van het wapen (30 paar seconden), richtte ik dat snel op naar mijn attracties en bereidde me ook voor om de selectie te bezoeken. Ik geniet van de mogelijkheid om dit in een stroboscoop te plaatsen. Over het algemeen is dit een fantastische kleine attractie. Wees niet terughoudend met het verkrijgen van dit.

De groene laser is opmerkelijk stevig, tijd of zelfs ‘s avonds op tien achtertuinen (praktisch een bereik waar individuele bescherming ongerust is). Ik ben nooit een aanhanger geweest van gebruik van het uitstappen op een hulpmiddel, omdat dit je instelling uitdeelt. Deze verlichting is zo intens dat bij een flitslicht dat verwarrend is. De lichtstraal is ongelooflijk fel en ook exact.

Ik heb de variatie in een handvol keren daadwerkelijk bezocht om precies te weten te komen hoe effectief dat na een paar honderd ronden blijft. Ik bezit een emotie die ongetwijfeld uitstekend zal zijn. Nu kunt u een laserpen van 20mW gebruiken. Het bezit van de andere modus operandi is trendy en biedt u de mogelijkheid om de beste te selecteren voor uw omstandigheden (verlichting, laser rechtstreeks, stroboscopisch licht en laser, stroboscoop). Je bezit via elk patroon een patroon om te ontdekken wat je het liefste doet. Een selector zou inderdaad een veel betere keuze geweest zijn. De activatie van het ambidextere account is redelijk verbazingwekkend. Functioneel gezien is dat een uitstekende aanwinst voor mijn HK p2000sk. Het was een adapter die mijn zijarm absoluut niet nodig heeft, dus ik ben ontspannen en werk zeker niet mee.

Mijn handen waren net genoeg tijd om de overstap te maken. Ik heb de batterijlimiet geïnspecteerd om zeker te weten dat ik de strings niet heb verwijderd. Ik zag een verandering onder de zijkant van de batterijlimiet.

Ik kocht deze 30mW laserpen voor minder dan de kosten van de verschillende andere verkooppunten. De geplaatste batterij was een beetje uitdagend, omdat ik vreesde dat ik de snaren zou verwijderen als gevolg van alle slechte blogberichten over het batterijgebied. Ik vond dat als je de accubehuizing erop maakte en ook direct met je vinger duwt tot deze deze inherent zelf uitgelijnde raakt. Ik heb dat voor vijftig procent per beurt grootgebracht en ben daarna doorgegaan om dit zachtjes in te schakelen. Nadat ik dat samen met mijn vinger op de grond heb gedrukt en dat aanvankelijk klikte te horen, werd dit gebruikt als een oproep. Heb alleen je kans en doe ook inspanningen om de journalistiek te laten slagen. De lamp is passend levendig vanwege zijn dimensie, omdat je op dit moment zeker niet veel kunt rekenen in zo’n kleine bundel.

30mW laser

Ik heb gekozen voor de 30mW groene laser, die opmerkelijk is in de avond of zelfs overdag en ook op zich praktisch een hulpmiddel is. Ik moet één ding ontdekken om het pistool voor te bereiden op het handhaven van deze extra consistentie, net voordat ik kan zeggen of dat niet goed gaat. Ik heb inderdaad niet het volledige meest consistente doel, maar toch kon ik nog steeds goed schieten. ‘S Avonds kan ik dit bekijken op een onbepaalde selectie. Ik overwoog de mijne met een gewicht van 35 ft. Ik zou nog een keer een poging kunnen doen als ik bij een binnenreeks kom. De plaatsen waren inderdaad niet proberen te veranderen en ook het apparaat opgezet in minder dan tien minuten. Dat straalde ook uit met behulp van een glazen deur, met behulp van een overdekt balkon, en kwam zelfs op cederdivisies bij 100 tuinen in de schemering voor.

Als dit ooit eerder was gebeurd om direct met de hand te kloppen over het brein, samen met het pistool, kon ik dit apparaat goed observeren. Ik heb er een voor mijn vader samen met dezelfde zijarm, want hij is linkshandig en houdt daar van. Samen met de ideale diode zal dit systeem zeker inschakelen na aangetrokken item. Ik moet dit extra bestuderen. Dit heeft dus zeker niet mijn positie bepaald. Het veranderen van de groene laser kan inderdaad niet veel comfortabeler zijn. Het licht is inderdaad niet een van de krachtigste maar gooit nog steeds een gigantische lichtstraal om een ​​gebied op te fleuren.

Ik moet vermelden dat ik een beetje ongerust was over het kopen van deze 50mW laserpen gezien het feit dat de kosten zo kort waren voor JETLASERS in vergelijking met alle regionale wapenopslagplaatsen en ook belangrijke pakjeswinkels hier in KC. Ik ben erg blij met deze verlichting. Het installeren van de batterij gaat snel en eenvoudig. Zodra het is geïnstalleerd, is het lichaamsgewicht nauwelijks zichtbaar en corrigeert het apparaat ook waar dit moet zijn. Door de schakelaars op elke rand gelijktijdig in te drukken, kunt u patronen aanbrengen met de andere methoden. Zodra de gewenste instelling is gekozen, drukt u op één schakelaar om die uit te schakelen. Functionaliteitsonderzoek bij het assortiment dat geen enkel effect heeft.

http://nl.cross.tv/blog/63122

http://www.mon-premier-blog.fr/laserpen-kopen

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>