Chamberlain vägrade Chelsea för Clopp

Enligt rapporter, För Chamberlain, Anslöt sig till Billiga Fotbollströjor Liverpool som ny termin, Men mindre nervös. nyligen Han har redan börjat sin första träningspass i Liverpool.

Chamberlain sa, För att samarbeta med Clop, Han vägrade Chelsea att ge höga löner, Välj en låg lön på Liverpool. Chamberlain sa: ” Jag tycker att det är här jag borde komma, De spelar vägen, Mycket upphetsad mig, Det här är min viktiga anledning att gå med i laget. Clop kommer att uppmuntra dig att driva dig, Hans begäran om dig, Det är som en belöning. Det gör honom i mina ögon blir mycket speciell. Detta är huvudorsaken jag vill spela för hans effektivitet, Jag känner att han verkligen kan skjuta mig framåt, Hoppas att han kan inspirera min bästa stat, Låt mig jämna upp golvet. ”

” Även förra säsongen från en neutral synvinkel, Du kan se hans karaktär är väldigt intressant, Vid den tiden var jag inte medlem i Liverpool, Tröjor Liverpool kan känna att han är väldigt uppmuntrande. När du vill framsteg, Att spela i hans händer kommer säkert att hjälpa. “

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>