Buffon vann priset för den bästa målvakten

Efter att ha fått FIFA-spelaren av året, Buffon i ansiktet av Spal på kvällen, Accepterade Sky Sports intervjun, Om framtiden, Han avslöjade att om du kan vinna Billiga Fotbollströjor Champions League, Han kommer fortsätta sparka ner.

” Få ett sådant erkännande, Jag är verkligen väldigt nöjd, glad och stolt, Min prestation är värd denna ära. Jag har sällan det här ögonblicket av blandade känslor: Jag är väldigt glad, Men samtidigt insåg jag också att, Om jag inte har så starkt bakom klubben och laget, Jag kan aldrig uppnå en sådan framgång idag. ”

Detta kan vara den sista säsongen av Juventus Buffon, Trots att hans önskan att fortsätta har varit stark: ” Jag har ingen tvekan om mitt val, Jag är väldigt lugn, Jag är inte rädd för framtiden, Vill fortsätta att gå framåt behöver särskild betydelse. Låt mig gå vidare med möjligheten, Tröjor Juventus är vinnaren av Champions League, Så jag kommer att fortsätta att kämpa VM. “

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>