Buffon i Italien savnede verdensmesterskabet og græder og tårer

Italien savnede VM, Buffons helt tårer, Mennesker flytter. Med målmanden Lazio spillede Strax sand, Fodboldtrøjer Dame Buffon så tårer, Han er meget ked af det.

World Cup Europa play-offs, Italien tabte to runder 0-1 Sverige, Efter den første missede VM i 1958, Buffon græd som et barn efter andet ben. Straco sagde, ” Min far er min helt Men min idol har altid været Buffon, Se ham så ked af det, Jeg er meget ked af det Alle italienere vil se deres landshold ind i VM. ”

” Se Juventus, græd Buffon, Dette gør mig meget ked af det, Jeg føler det samme med alle italienere. Fodboldtrøje Juventus Buffon i det italienske hold skal have en anden afslutning. “

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>