Buffon i Italien missade VM-gråt och tårar

Italien missade VM, Fotbollströjor Dam Buffons hjälte tårar, Människor rör sig. Med målvakten Lazio spelade Strax sand, Buffon såg tårar, Han är väldigt ledsen.

VM i Europa, Italien förlorade två omgångar 0-1 Sverige, Efter den första missade VM i 1958, Buffon grät som ett barn efter det andra benet. Straco sa, ” Min pappa är min hjälte Men min idol har alltid varit Buffon, Se honom så ledsen, Jag är väldigt ledsen Alla italienare vill se sitt landslag gå in i VM. ”

” Se Juventus gråtade Buffon, Detta gör mig väldigt ledsen, Jag känner detsamma med alla italienare. Ströjor Juventus Buffon i det italienska laget borde ha en annan slut. “

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>