At forlade Arsenal vil fortsætte med coaching

På grund af dårlig rekord denne sæson, Billige Fodboldtrøjer Arsenal manager Wengers udsigter er meget usikre. Britiske medier tror generelt det Hvis Arsenal fortsætter med at savne UEFA Champions League denne sæson, Wenger kunne næppe holde sin position. I et nyligt interview Wenger sagde, at hvis klassen, Udelukker ikke anden klub coaching.

Spurgt om han ville fortsætte coaching, hvis han forlod Arsenal Wenger sagde: “ Ja, selvfølgelig. Så længe jeg stadig har fysisk styrke og ønske om at fortsætte. Jeg ved, det afhænger af min fysiske og mentale tilstand. Det var den beslutning, jeg måtte træffe på et eller andet tidspunkt. “

Wenger sagde da, at han stadig ville fortsætte med at uddanne Arsenal. Han sagde: “ Jeg bor i øjeblikket, Nu vil jeg bare gøre mit bedste for Arsenal. Jeg bekymrer mig ikke for meget om, hvad der vil ske med mig. Hvis der ikke er nogen fuldstændig dedikation, Selv ofre dit liv for dette, Du kan ikke træne Trøje Arsenal i 22 år. Jeg vil ikke ændre dette punkt. Indtil Arsenal slutter denne sæson, Indtil min kontrakt udløber. Derefter ved jeg stadig ikke, hvad jeg skal gøre. „

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.